Andra webbsidor om allergi

På nätet finns det en uppsjö av webbsidor som handlar om allergi. Här tipsar om vi några av dem.

Astma- och allergiförbundet

Astma- och allergiförbundet arbetar för att informera om astma och allergi som i mångt och mycket är dolda sjukdomar som kan vara mycket besvärande för de som lider av dem. De arbetar också för att produkter och innemiljö tar hänsyn till allergiker.
www.astmaoallergiforbundet.se

Allergimat.com

Allergimat är en fantastiskt användbar sida för de som lider av matallergi av något slag och behöver recept anpassade för sin allergi.
www.allergimat.com

Allergi.nu

Allergi.nu är en generell informationssajt skapad av läkemedelsföretaget MSD. Sidan är trots det relativt objektiv och informativ.
www.allergi.nu

Sök
Allergisk mot katter?
Prova själv hemma med detta självtest för kattallergi.
Läs på förpackningen!
Som med alla mediciner gäller det att du läser ordentligt vad som står på förpackningen och att du konsulterar en läkare för råd om hur du ska sköta dina allergiproblem. Allergimediciner.se tar inte ansvar för eventuella problem som uppkommit på grund av råd, eller brist på råd, från denna sida. Informationen kan vara dåligt uppdaterad eller i värsta fall direkt felaktig. Du uppmanas att kontrollera uppgifterna med en läkare och inte använda informationen på denna sida som utgångspunkt för självmedicinering.