Billigaste allergimedicinen?

Om du är ute efter att försöka hitta den billigaste allergimedicinen så får du hjälp av nedanstående tabell där du kan jämföra priserna mellan olika allergimediciner.

Listan är baserad på pris per dygn, detta eftersom olika tabletter innehåller olika mycket aktivt ämne och bör tas olika ofta. En tablett kanske är så stark att den bara tas på morgonen medan en annan tas 2-3 gånger dagligen, då blir det ju mer rättvist att jämföra dygnskostnaden för allergitabletten.

Billigaste allergitabletterna

Dessa allergitabletter är de billigaste på marknaden, sett till pris per dygn.

  1. Loratadin – 1,27 kr / dygn
  2. Cetirizin – 1,60 kr / dygn
  3. Acura – 1,71 kr / dygn

Dyraste allergitabletterna

Dessa allergitabletter är de dyraste på marknaden, sett till pris per dygn.

  1. Clarityn – 5,77 kr / dygn
  2. Kestine – 4,97 kr / dygn
  3. Zyrlex – 4,88 kr / dygn

Jämförelse Apoteket.se mot Apotea.se

Detta är en jämförelse med “gamla” Apoteket och Apotea.se. Som du säkert känner till har Apoteket inte längre monopol på mediciner i Sverige. Prisjämförelsen nedan gäller exakt samma produkt och tar upp de allergitabletter som finns hos båda apoteken.

Produkt Apotea.se Apoteket.se
Acura 36 kr 37 kr
Cetirizin 48 kr 49 kr
Kestine 149 kr 150,50 kr
Loratadin 38 kr 39 kr

Sök
Allergisk mot katter?
Prova själv hemma med detta självtest för kattallergi.
Läs på förpackningen!
Som med alla mediciner gäller det att du läser ordentligt vad som står på förpackningen och att du konsulterar en läkare för råd om hur du ska sköta dina allergiproblem. Allergimediciner.se tar inte ansvar för eventuella problem som uppkommit på grund av råd, eller brist på råd, från denna sida. Informationen kan vara dåligt uppdaterad eller i värsta fall direkt felaktig. Du uppmanas att kontrollera uppgifterna med en läkare och inte använda informationen på denna sida som utgångspunkt för självmedicinering.